Κατασκευαστής: NATURE WAY
Κωδικός Προϊόντος: 24077
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
12,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 9,68€

Διαθέσιμες Επιλογές

To Nature Way Spray N-8 for Pet 250ml δρα ως συνεργιστικό σπρέι καθαρισμού και απόσμησης  για την υγιεινή των μικρών μας φίλων. Είναι ενισχυμένο με κολλοειδή άργυρο και έχει πιστοποιηθεί σύμφωνα με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς. Η πρόσφατη περιπέτεια με τα υγειονομικά μέτρα και τους αυστηρούς περιορισμούς, προκάλεσε ανησυχία σε αρκετό κόσμο. Δηλαδή, η ανάγκη για αυξημένη καθαριότητα, είχε δυσάρεστες επιπτώσεις στους μικρούς τετράποδους φίλους μας. Συγκεκριμένα, τα τηλεφωνήματα στη Γραμμή Βοήθειας “Pet Poison” των ΗΠΑ από πανικόβλητους ιδιοκτήτες κατοικίδιων αυξήθηκαν σε μεγάλο ποσοστό λόγω εισπνοής, επαφής με το δέρμα και κατάποσης καθαριστικών που χρησιμοποιούσαν.

Τα κατοικίδια, σε αντίθεση με εμάς, είναι πολύ πιο ευάλωτα σε χημικά προϊόντα. Τα αισθητήριά τους είναι πολύ πιο ευαίσθητα από τα δικά μας. Γι’ αυτό οι τοξικολόγοι και οι κτηνίατροι συνιστούν μεγάλη ΠΡΟΣΟΧΗ στη χρήση κοινών καθαριστικών και συνιστούν σαν ιδανική επιλογή τη χρήση φυσικών προϊόντων.

Το N-8 for Pet είναι ένα πλήρως φυσικό προϊόν, ασφαλές για την υγεία των κατοικίδιων μας που απαλλάσσει το χώρο και τα ζώα από παθογόνους οργανισμούς. Επιπλέον, έχει αντισηπτική δράση καθώς απολυμαίνει τα κρεβάτια κατοικίδιων αλλά και τους χώρους που χρησιμοποιούν (τόσο στο σπίτι όσο και στο αυτοκίνητο).


ΧΡΗΣΗ: 

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για την απολύμανση του χώρου όσο και τοπικά στο κατοικίδιο. Στη περίπτωση τοπικής χρήσης, το φυσικό σπρέι N-8 for Pet, καταπραΰνει και επουλώνει δαγκώματα, ανοιχτές πληγές, τραύματα, εγκαύματα, λειχήνες και γενικά δερματικές λοιμώξεις. Παράλληλα, δρα αμυντικά κατά των ασθενειών που μεταδίδονται από ψύλλους και κρότωνες.

Το Spray N-8 for Pet της Nature Way είναι πράγματι ένα δώρο της φύσης!
Ο κολλοειδής  άργυρος είναι:

μια καθαρή φυσική ουσία που αποτελείται από υπο-μικροσκοπικές συστάδες αργύρου, που συγκρατούνται σε ένα εναιώρημα καθαρού ιονισμένου νερού από ένα μικρό ηλεκτρικό φορτίο που  έχουν τα σωματίδια.

 μη τοξικός, μη εθιστικός και δεν έχει παρενέργειες. Το σώμα δεν αναπτύσσει ανοχή ώστε  να χρειάζεται η λήψη  ισχυρότερων δόσεων.

 άοσμος, άγευστος, ακίνδυνος  για τα μάτια, δεν περιέχει ελεύθερες ρίζες, δεν έχει καμία αντίδραση με άλλα φάρμακα.

Βελτιώνει την πέψη, βοηθά στην αναγέννηση των κατεστραμμένων κυττάρων και ιστών, βοηθά στην πρόληψη κρυολογήματος, γρίπης και ασθενειών που προκαλούνται από τον οργανισμό.

Τα σωματίδια αργύρου ζουν αρκετά στο σώμα επειδή δεν παίρνουν μέρος  σε καμία αντίδραση, αλλά δρουν μονο καταλυτικά.

Ο καταλύτης είναι η ουσία που προκαλεί αντίδραση  χωρίς να συμμετέχει σε αυτή και έτσι δεν καταναλώνεται.

Ο κολλοειδής  άργυρος  δρα ως καταλύτης στην απενεργοποίηση ενός συγκεκριμένου ενζύμου το οποίο  μεταφέρει οξυγόνο και θρεπτικά συστατικά στους παθογόνους οργανισμούς.

Το αποτέλεσμα είναι η ασφυξία  των παθογόνων οργανισμών.   Ακόμα και η  απλή προσέγγιση  του αργύρου εξασθενεί τη δραστηριότητα των συγκεκριμένων ενζύμων.

Συμπερασματικά  λοιπόν μπορούμε να πούμε ότι  κολλοειδής άργυρος δεν αλλοιώνεται  ούτε  επηρεάζεται από την κατάλυση και έτσι παραμένει για μεγάλο σχετικά χρονικό διάστημα ενεργός.