Κατασκευαστής: ALMO NATURE
Κωδικός Προϊόντος: 91-165
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
1,99€
Χωρίς ΦΠΑ: 1,60€

Οι συνταγές των Daily Menu παρασκευάζονται με κόκκινο κρέας, άσπρο κρέας, ψάρι, αυγά, λαχανικά και ρύζι συστατικά κατάλληλα για κατοικίδια. Όλη η γκάμα των τροφών δεν περιέχει τεχνητά χρώματα ή συντηρητικά. Τα Daily Menu, μέσω της εγγύησης ποιότητας Almo Nature, διασφαλίζουν ότι προσφέρετε μια ολοκληρωμένη διατροφή σε οικονομική τιμή. Η σειρά Daily Menu αποτελείται από μια ποικιλία πιστοποιημένων οργανικών επιλογών (συστατικά βιολογικής καλλιέργειας) σε συσκευασία των 400g.

Σύνθεση: Κρέας και ζωικά παράγωγα (από τα οποία κοτόπουλο 4%), αυγό και παράγωγο αυγού, μεταλλικά στοιχεία, εκχυλίσματα φυτικών ινών 

Ανάλυση συστατικών:

Ακατέργαστη πρωτεΐνη 7,5%

Ακατέργαστες ίνες 0,1%

Ακατέργαστα έλαια και λίπη 5,5%

Ακατέργαστη τέφρα 3%

Υγρασία 81,5%

Πρόσθετα – διατροφικά πρόσθετα: Βιταμίνη Α 1415 IU/kg,Βιταμίνη D3 150 IU/kg, Βιταμίνη Ε 19 mg/kg, Πενταϋδρικό θειικό χαλκό 3,2mg/kg (Cu 0,8 mg/kg)  Κατανάλωση: Μετά το άνοιγμα της συσκευασίας, διατηρείται στο ψυγείο και καταναλώνεται εντός 1 μέρας.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: 

Για μια ισορροπημένη διατροφή, ακόμα και με πλήρεις τροφές, η Almo Nature προτείνει την εναλλαγή ανάμεσα σε κρέας, πουλερικά και ψάρι, υγρή και ξηρά τροφή, καθώς και πλήρη και συμπληρωματική τροφή.

Ημερήσιες ανάγκες μιας υγιούς, ενήλικης γάτας βάρους 4 kg:

110 g υγρή τροφή και 35 g ξηρά τροφή.

Η γάτα πρέπει να έχει πάντα φρέσκο, πόσιμο νερό στη διάθεσή της.

Ενέργεια: Kcal: 812 Kcal/Kg