Φίλτρο

Τιμή
Μάρκα
Ηλικία Γάτας
Κατάσταση γάτας
BEWI

Οι γάτες ζούν δίπλα στον άνθρωπο πάνω από 2000 χρόνια.Οι διατροφικές τους ανάγκες δεν έχουν αλλάξει δραστικά από τότε που ζούσαν στην άγρια φύση. Κατα την διάρκεια της μέρας οι γάτες κυνηγούν μικρά θυράματα. Οι γάτες είναι πραγματικά σαρκοφάγα ζώα. 

Η διατροφή των οικόσιτων γατιών θα πρέπει:

  • Να βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στο κρέας
  • Οι απαραίτητες ποσότητες ιδιαίτερων θρεπτικών που βρήσκονται μόνο στο κρέας (όπως η ταυρίνη) θα πρέπει να συμπεριλαμβάνονται στην δίαιτα της γάτας .
  • Το τάϊσμα θα πρέπει να αντικατοπτρίζει της διατροφικές συνήθειες της γάτας , δίνοντάς της την δυνατότητα να "τσιμπολογά" μέσα στην μέρα.

Μετά την απομάκρυνση της υγρασίας από την τροφή, η συγκέντρωση θρεπτικών στην ξηρά τροφή είναι 4 φορές περισσότερη απο ότι στην υγρή. Το κόστος είναι συμαντικά μικρότερο με την ξηρά τροφή. Ενώ με την ξηρά τροφή υπάρχει η δυνατότητα να παραμείνει αναλύωτη στο μπολάκι της γάτας δυνοντάς της την δυνατότητα των μικρών γευμάτων καθόλη την διάρκεια της μέρας, σύμφωνα με τις φυσικές συνήθειες. Οι τραγανές κροκέτες επίσης βοηθούν στην καλύτερη υγεία των δοντιών και των ούλων. 

BEWI CAT ADULT ΠΟΥΛΕΡΙΚΑ
ΠΛΗΡΗΣ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΓΑΤΕΣ ΑΠΟ 1 ΕΤΟΥΣ. ΠΛΟΥΣΙΑ ΣΕ ΠΟΥΛΕΡΙΚΑ. ΙΔΑΝΙΚΗ ΓΙΑ ΣΤΕΙΡΩΜΕΝΕΣ ΓΑΤΕΣ. ΜΕ..
BEWI CAT CROCINIS
ΠΛΗΡΗΣ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΓΑΤΕΣ ΑΠΟ 1 ΕΤΟΥΣ. ΠΛΟΥΣΙΑ ΣΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ, ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΨΑΡΙ. ΙΔΑΝΙΚΗ ΓΙΑ Σ..
Εμφάνιση 1 έως 2 από 2 (1 Σελ.)