Φίλτρο

Τιμή
FARM NATURE

H Farm Nature τροφή για σκύλους βελτιώνει τη γενική υγεία και διατηρεί το πεπτικό σύστημα του σκύλου υγιές. Χρησιμοποιούμε πρωτίστως κρέας, με χαμηλή περιεκτικότητα τέφρας ως την κύρια πηγή, εξαιρετικά εύπεπτης πρωτείνης.

ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Η Farm Nature χρησιμοποιεί αποκλειστικά πρωτεΐνες υψηλής ποιότητας, που συμβάλλουν στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Επίσης, σημαντικές βιταμίνες και μέταλλα/ιχνοστοιχεία ενισχύουν το ανοσοποιητικό και βοηθούν στην ανάπλαση των κυττάρων σε καθημερινή βάση.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΥΓΕΥΣΤΗ

Η Farm Nature παρασκευάζεται από υψηλής ποιότητας συστατικά. Συμπεριλαμβάνεται το φρέσκο κρέας, εξασφαλίζοντας τη δημιουργία μιας θρεπτικής και γευστικότατης τροφής. Τα φυσικά αρώματα της θα ικανοποιήσουν γευστικά και το πιο απαιτητικό σκυλί.

ΥΓΙΕΣ ΤΡΙΧΩΜΑ & ΔΕΡΜΑ
Η Farm Nature περιέχει λιπαρά οξέα Ωμέγα 6 και Ωμέγα 3 στην ιδανική αναλογία για υγιές δέρμα και λαμπερό τρίχωμα, ενώ ακόμα βοηθούν στην αντιμετώπιση κνησμωδών δερματοπαθειών. Επίσης, οι βιταμίνες και τα μέταλλα και ιχνοστοιχεία που περιέχονται, συμβάλουν στην καλή υγεία του δέρματος και του τριχώματος. 

ΥΓΙΕΣ ΠΕΠΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
Περιέχει πρεβιοτικά (FOS), όπως τα ραδίκια, που είναι μία φυσική πηγή διαλυτών φυτικών ινών (Ινουλίνης) και συντελούν στην σωστή λειτουργία του πεπτικού συστήματος.

ΜΕ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΑ

Περιέχει φυσικά αντιοξειδωτικά από εκχυλίσματα φυτών, όπως το δενδρολίβανο: φυτικό συντηρητικό που εγγυάται φρεσκάδα και γευστικότητα. Οι πολύτιμες αντιοξειδωτικές ιδιότητες των ενεργών συστατικών του (καρνοσόλη, καρνοσικό οξύ και ροσμαρινικό οξύ) διατηρούν την τροφή για περισσότερο χρονικό διάστημα. Το ροσμαρινικό οξύ είναι εξαιρετικά κατάλληλο στη θεραπεία γαστρεντερικών προβλημάτων που προκλήθηκαν από την ευαισθητοποίηση σε κάποιες τροφές.

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτήν την κατηγορία.