Όροι χρήσης ηλεκτρονικού καταστήματος «The Pet Refuge»

Πριν την χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματός μας παρακαλούμε  διαβάστε τους κάτωθι όρους χρήσης που σκοπό έχουν να διασφαλίσουν τόσο την ασφάλεια του καταστήματος όσο και  την δικιά σας. Από την περαιτέρω χρήση και περιήγηση στο site συνεπάγεται η ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας στους όρους χρήσης.

Η διεύθυνση του καταστήματος διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή και να ανανεώνει τους εν λόγω όρους σύμφωνα με τις ανάγκες του καταστήματος αλλά και για να αναβαθμίζουμε τις υπηρεσίες που προσφέρουμε. Σε περίπτωση αλλαγών σε βασικούς όρους χρήσης  το The Pet Refuge δεσμεύεται να ενημερώσει τους εγγεγραμμένους χρήστες αλλά και τους επισκέπτες του.

 Οι εν λόγω όροι χρήσης διέπονται από την ελληνική νομοθεσία. Αποκλειστικά αρμόδια για κάθε διαφορά  που σχετίζεται με το ηλεκτρονικό κατάστημα είναι η ελληνική Δικαιοσύνη και τα Δικαστήρια των Αθηνών.

 

Πληροφορίες και Προϊόντα

Το The Pet Refuge δεσμεύεται πως τα προϊόντα που παρουσιάζονται στην ηλεκτρονική του έκδοση ανταποκρίνονται στα φυσικά προϊόντα και οι παρεχόμενες πληροφορίες ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Διατηρούμε επιφύλαξη για τυχόν τεχνικά, τυπογραφικά λάθη, προβλήματα στην λειτουργία του site που μπορεί να προκύψουν λόγω ανωτέρας βίας. Επίσης το κατάστημα δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε ζημιά ή απώλεια μπορεί να προκληθεί από την λανθασμένη χρήση του προϊόντων και τη μη κατανόηση των πληροφοριών που αναγράφονται στο site. Παρακαλούμε ζητήστε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες πριν να επιλέξετε κάποιο νέο προϊόν ή αν δεν έχετε κατανοήσει πλήρως τις οδηγίες-πληροφορίες που αναγράφουμε για το προϊόν της επιλογής σας. Το προσωπικό του καταστήματος θα προσπαθήσει να σας κατατοπίσει πλήρως.

 

Περιορισμός ευθύνης κατά την εκτέλεση υπηρεσιών

Το The Pet Refuge δεν φέρει ευθύνη για ζημιές που μπορεί να προκύψουν από την εκτέλεση ή μη της παραγγελίας σας. Επιφυλασσόμεθα ως προς τον χρόνο παράδοσης της παραγγελίας σας σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας καθώς και για την διαθεσιμότητα τους, όμως παλεύουμε για την έγκαιρη ενημέρωση του site και του κάθε μας πελάτη τηλεφωνικά (εφόσον ο πελάτης έχει συμπληρώσει τις φόρμες εγγραφής και έχει παράσχει στοιχεία επικοινωνίας).

 

Ευθύνη κατά την χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος

 Οι χρήστες του ηλεκτρονικού καταστήματος «The Pet Refuge», με την αποδοχή των όρων χρήσης, δεσμεύονται ότι κατά την περιήγηση και την χρήση των υπηρεσιών του site θα αποφύγουν την αποστολή σχολίων με συκοφαντικό, δυσφημιστικό, απειλητικό περιεχόμενο καθώς και ενέργειες που μπορεί να βλάψουν το κατάστημα και να περιορίσουν την δυνατότητα του να εξυπηρετεί τους πελάτες του. Επίσης ο χρήστης πρέπει να συμμορφώνεται με την εκάστοτε ελληνική ή κοινοτική νομοθεσία που προστατεύει το κατάστημα σε ζητήματα δικαιωμάτων προστασίας της πνευματικής ιδιοκτησίας (όπως εσωτερικές και εμπιστευτικές πληροφορίες, εμπορικά σήματα και επωνυμίες). Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική /ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνησης του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου. Μόνο κατόπιν συνεννόησης με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος μπορεί να γίνει, υπό όρους, η αναπαραγωγή, διάδοση ή μετάδοση του περιεχομένου του ηλεκτρονικού καταστήματος. Σε καμία περίπτωση η εν λόγω αναπαραγωγή, διάδοση ή μετάδοση του περιεχομένου αυτού δεν μπορεί να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

Τέλος απαγορεύεται η προσπάθεια ηλεκτρονική επίθεσης στα διαχειριστικά μέσα του καταστήματος και η προσπάθεια για απόκτηση κωδικών πρόσβασης και στοιχείων με την χρήση ιών και κακόβουλων προγραμμάτων. Το κατάστημα επιφυλάσσεται να ασκήσει όλα τα ένδικα και νομικά μέσα που απορρέουν από την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία.

 

Ασφάλεια στοιχείων και συναλλαγών

Το κατάστημα «The Pet Refuge» αναγνωρίζει την σημασία που απορρέει από την παροχή στοιχείων και εργάζεται καθημερινά για να διασφαλίζει τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. Όλα τα στοιχεία που μας παρέχετε είναι ασφαλή και απόρρητα. Μόνο εξειδικευμένο προσωπικό έχει πρόσβαση σε αυτές τις πληροφορίες.

Όσον αφορά τις παραγγελίες, το κατάστημα διασφαλίζει ότι η εξυπηρέτηση μας είναι υψηλών προδιαγραφών, καθώς και ότι το προϊόντα που σας φέρνουμε είναι  αυθεντικά και πιστοποιημένα, και ότι, σε όσα παρέχεται από τον κατασκευαστή τους, παρέχεται εγγύηση. Ο πελάτης θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 18 έτος της ηλικίας του αλλιώς τυχόν παραγγελία θα θεωρείται άκυρη.

 

Τιμολόγηση και τρόποι πληρωμής

Οι τιμές που αναγράφονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα είναι τιμές λιανικής και περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. Το τελικό κόστος της παραγγελίας μπορείτε να το επιβεβαιώσετε στο καλάθι αγορών. Η τιμή είναι η ισχύουσα κατά την στιγμή της παραγγελίας. Κατά την επιβεβαίωση της παραγγελία μπορείτε να διαλέξετε αν το αποδεικτικό αγοράς θα είναι απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο.

Μπορείτε να επιλέξετε από τους εξής τρόπους  πληρωμής:

  1. Με αντικαταβολή είτε για παραλαβή από το κατάστημα είτε κατά την άφιξη της παραγγελίας σας, χωρίς επιπλέον επιβάρυνση.

  2. Με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό του καταστήματος. Η παραγγελία σας θα δρομολογηθεί με την επιβεβαίωση της κατάθεσης.

  3. Με σύστημα P.O.S.

 

Πολιτική Επιστροφών
Ως πελάτης έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα της παραγγελίας σας αν πληρείτε τις προϋποθέσεις. Θα πρέπει τα προϊόντα της παραγγελίας σας να είναι στην κατάσταση την οποία τα παραλάβατε ( εντός των συσκευασιών τους και χωρίς ζημιές- καταστροφές) και να εκκινήσετε την διαδικασία αλλαγής εντός μιας εργάσιμης εβδομάδας από την ημερομηνία παραλαβής. Επίσης αντικατάσταση δεν λαμβάνει χώρα σε περίπτωση που δεν επιδείξετε το αποδεικτικό αγοράς. Σε περίπτωση που η ευθύνη του λάθος επιβαρύνει το κατάστημα ο πελάτης δεν επιβαρύνεται με κανένα επιπλέον κόστος.

Σε περίπτωση που ο πελάτης επιβαρύνεται με το λάθος της παραγγελίας (πχ λάθος κωδικός ή μη κατανόησης) και πρόκειται για προϊόντα που έχουν έρθει στο κατάστημα κατόπιν ειδικής παραγγελίας όπως κλινικές τροφές, επιστροφή ή αντικατάσταση των προϊόντων γίνεται μόνο αν η εταιρία- προμηθευτής συμφωνήσει στην επιστροφή των προϊόντων. Επίσης θα υπάρχει και μια ελάχιστη επιβάρυνση της τάξεως των 3,50 € αν τα προϊόντα που θα επιστραφούν τα παραλάβουμε εμείς από τον χώρο σας.

 

Για το Delivery

Delivery γίνεται για αγορές άνω των 30 € χωρίς επιπλέον επιβάρυνση ενώ για αγορές κάτω των 30 € υπάρχει μια επιβάρυνση της τάξεως των 3, 50 € για τις εξής περιοχές: Κέντρο Αθήνας, Ν. Ιωνία, Μαρούσι, Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή, Παπάγου, Γαλάτσι, Ψυχικό, Φιλοθέη, Ζωγράφου, Βύρωνας, Καισαριανή, Δάφνη, Υμηττός, Ηλιούπολη, Άλιμος, Αργυρούπολη, Ελληνικό, Καλλιθέα, Ν. Σμύρνη.  Πραγματοποιείται κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης ή μέσω  ηλεκτρονικών τηλεφωνικών μηνυμάτων (SMS) για την ακριβή τοποθεσία και την ώρα που επιθυμείτε να γίνει η παράδοση. Παραδόσεις δεν πραγματοποιούνται Σαββατοκύριακο. Για περιοχές εκτός των παραπάνω περιοχών η διανομή γίνεται μέσω εταιρίας Courrier και το κόστος αποστολής καλύπτεται από τον πελάτη.

 

Κεντρικά Γραφεία

Η έδρα του καταστήματος βρίσκεται στην οδό Ολυμπιονικών 184 (παράδρομος Λ. Κηφισίας), Νέο Ψυχικό, 15451 Αττική.